Ортез на зап’ясток stability MAX 23101 (лівий)

АРТ. stability MAX 23101

stability MAX 23101

bnf
Фіксує променево-зап’ястний суглоб
bnf
Зменшує біль
bnf
Зручний і комфортний
Залишити заявку
bnf
Фіксує променево-зап’ястний суглоб
bnf
Зменшує біль
bnf
Зручний і комфортний

Лінійка stability створена для підвищення якості життя людини після травми, захисту від болю й отримання максимальної підтримки ушкодженої ділянки. Із лікуванням навіть найскладніших травм найкраще впорається NOSCO stability, а ви позбавитеся обмежень, які приносить із собою травмування.

Ортез на зап’ясток застосовується для захисту суглоба від болю, набряку та повторного травмування. Завдяки нерозтяжному кількашаровому матеріалу Аir comfort і металевій шині ортез надійно та міцно, як гіпсова пов’язка, фіксує променево-зап’ястний суглоб, проте позбавляє усіх недоліків гіпсу. Роз’ємна конструкція виробу надає можливість не турбувати ушкоджений суглоб під час надягання. Повітропроникні гіпоалергенні матеріали дозволяють цілодобове застосування виробу під час лікування ускладнених травм. Шина легко моделюється під параметри конкретного пацієнта, що робить лікування максимально зручним і комфортним. Кисть руки залишається вільною та не втрачає функціональності.

Показання:
  • симптоми запалення на ділянці променево-зап’ястного суглоба, прилеглих сухожилків і м’язів передпліччя та кисті (артралгії, тендовагініти, тендоміопатії);
  • період реабілітації після травм капсульно-зв’язкового апарату променево-зап’ястного суглоба, а також після оперативних втручань на цій ділянці;
  • артроз променево-зап’ястного суглоба;
  • ревматоїдний артрит;
  • карпальний тунельний синдром;
  • нестабільність променево-зап’ястного суглоба.
Дія:
  • фіксує та стабілізує променево-зап’ястний суглоб;
  • зменшує больові відчуття та набряк у суглобі;
  • активізує обмінні процеси в суглобі, прискорює одужання.
Склад:

поліестер — 80%, ППУ — 15%, бавовна — 5%. Ребра жорсткості — алюмінієвий сплав.

Догляд за виробом

Тільки ручне прання за температури не вище 40°С. Перед пранням застібнути всі застібки-липучки. Машинне прання не застосовувати. Поводитися з обережністю. Не застосовувати засоби, які містять хлор. Прасування заборонене. Пропарювання й обробку паром не застосовувати. Сухе чищення / хімчистка заборонені. Видалення плям розчинниками заборонене. Не застосовувати сушіння в барабані. Сушити без віджимання. Берегти від впливу нагрівальних приладів і прямих сонячних променів. Якщо виріб містить знімні елементи конструкції, зняти їх перед пранням та повернути на місце після повного висихання виробу.

Перед використанням необхідно ознайомитися з інструкцією із застосування і проконсультуватися з фахівцем.

Розмірна таблиця